Takarítóeszközök

Takarítóeszközök


Termék összehasonlítás (0)


Ajtótámasz

Ajtótámasz

Ajtóütköző, polipropilén gumi csúszásgátló szélekkel. Fogantyúval vagy  anélkül. - Univerzális..

1 680Ft Nettó: 1 323Ft

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)

Mi mindenre érdemes odafigyelni a takarítóeszközök kapcsán?

takarítóeszközök

A takarítás olyan feladat, amit viszonylag gyakran kell végezni, ha azt szeretnénk, hogy mindig tisztaság uralkodjon otthonunkban.Azonban a legtöbb ember nyűgnek érzi, és csak azért kezd hozzá, mert muszáj,pedig ennek nem kellene így lennie! Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány hasznos,a takarítóeszközökkel kapcsolatos tippet, amiknek betartásával sokkal egyszerűbbé válik ez a feladat.

Gyakori hiba, hogy az emberek a takarítóeszközökön szeretnének spórolni. Ez azonban bizonyos szint után már jelentősen visszavesz a munka hatékonyságából. Például a napjainkban kapható mikroszálas törlőkendőkkel sokkal hatékonyabb és eredményesebb a portörlés, mint az erre a célra előszeretettel használt régi ágyneműkkel vagy kinőtt ruhákkal. Természetesen nem az a lényeg, hogy minél több pénzt költsünk takarítóeszközökre, de azokon a kellékeken, amik valóban hasznosak, nem szabad spórolni. Ide tartozik például a gumikesztyű is. Fontos, hogy valóban védje a kezet és az erősen maró hatású tisztítószereknek is ellenálljon!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy beszerzik ugyan a szükséges termékeket, ám utána már fordítanak rájuk kellő figyelmet. A lakásrendbetételének az utolsó lépése mindig a takarítóeszközök tisztítása legyen! Ennek sokan nem tulajdonítanak jelentőséget, pedig egykoszos törlőkendővel, sáros felmosóval vagy ki nem pucolt porszívófejjel több kárt okozunk, mint hasznot. Erre a lépésre ne sajnáljuk az időt, a legközelebbi takarításkor meghálálja magát!

A takarítóeszközök még terén fontos kitérni a felmosóra. Ebből mindenképp cserélhető fejűt érdemes vásárolni, valamint célszerű az erősebben szennyezett területekhez külön fejet használni. Például a teraszt ne ugyanazzal mossuk fel, mint a fürdőszobát,hiszen így rengeteg szennyeződést beviszünk a lakásba.

Reméljük, hogy cikkünk valamelyest segített megkönnyíteni a hétköznapi takarítási feladatokat. Amennyiben takarítóeszközökre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal,nálunk egy helyről beszerezhet mindent! Széles választékkal és kedvező árakkal várjuk! 


Tegyünk rendet a takarítóeszközök terén!

takarítóeszközök

takarítóeszközöket az élet minden területén használjuk, nincs olyan ember, akinek ne lenne rájuk szüksége. Nézzük, hogyan csoportosíthatjuk őket!

takarítóeszközöket alapvetően kettő nagyobb csoportra oszthatjuk, majd ezeken belül további csoportokat alkothatunk. A két nagy halmaz a kézi- és a gépi takarítóeszközök.

A kézi takarítóeszközök közé tartoznak a mindenki által ismert seprűk és partvisok. Ezek durvább változatait érdemes kültéren használni, bent inkább a finomabb szálúak ajánlottak. Elmaradhatatlan társuk a lapát. Fontos megemlíteni a pókhálózókat,a portörléshez használandó mikroszálas kendőket és a felmosás kellékeit is:felmosó fej és nyél, vödör, illetve felmosómop. Nem szabad megfeledkezni az ablaktisztítókról sem, és a takarítóeszközök fontos csoportját képezik a hulladékgyűjtők.

A másik nagy csoport, a gépi eszközök is több kisebb halmazból áll. A seprőgépek kézi és motoros meghajtásúak is lehetnek, a porszívók között pedig szárazon és vízzel működőeket is találunk. A száraz porszívók a leggyakrabban használt takarítóeszközök.Ipari változatuk az extra akciós szőnyeg- és kárpittisztító. A gépek között fontosak még a polírozógépek, az egytárcsás súrolók és a felmosó automaták is.A felmosó automatáknak létezik felülős változata, ami a nagyobb területek tisztításához alkalmas. Nem szabad elfeledkeznünk a gőztisztítóról és a nagy hatásfokkal dolgozó, erős tisztító hatásáról híres magasnyomású mosóról sem.

takarítóeszközök kapcsán fontos még említést tenni a tisztítószerekről is. Ezekkel kapcsolatban lényeges, hogy mindig az adott célterületnek és szennyeződésnek megfelelő készítményt válasszuk ki, csak az fog igazán hatékonyan működni!

Takarítóeszközökkel kapcsolatban keresgél? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén,nálunk mindent megtalál egy helyen! Kedvező árakkal, széles termékválasztékkal és készséges kollégákkal állunk rendelkezésére! Válogasson kedvére termékeinkből, és rendeljen még ma! 

Telefon: +3620/232-21-36
E-mail: info@ilcontatto.hu
Elérhetőségek
Oldal tetejére