Takarítógépek

Takarítógépek


Mik a különbségek az ipari takarítógépek és a háztartásokban használt berendezések között?

A tisztaság nemcsak a magáningatlanokban fontos, hanem a különböző ipari területeken is, hiszen precíz, minőségi munkát csak rendezett körülmények között lehet végezni. Ahhoz, hogy ezeken a területeken viszonylag rövid időn belül rendet és tisztaságot lehessen varázsolni, elengedhetetlenek az ipari takarítógépek.

Egyes munkaterületeken előfordul, hogy a háztartásban használatos porszívókat, takarítógépeket használják takarításhoz, ami nem túl előnyös választás. Az ipari takarítógépek számos ponton különböznek a háztartási típusoktól, sokkal masszívabb berendezések, amelyek kifejezetten az ipari körülmények tisztaságának biztosításához lettek tervezve. Míg egy háztartási berendezésnek végzetes meghibásodást okozhat a törmelék, vagy a veszélyes vegyi anyagok, addig egy ipari takarítógépnek ezek ó nem jelentenek kihívást. Bármit képesek eltávolítani anélkül, hogy tönkremennének, hatalmas teljesítménnyel rendelkeznek, a legmakacsabb vegyi anyagokkal is képesek felvenni a harcot.

Az ipari takarítógépek már felépítésüket tekintve is alkalmazkodnak a szélsőségesebb körülményekhez. A nagy súly, méret és a strapabíró kerekek mellett a cső, a szívófej és az egyéb kiegészítők is ellenálló anyagból kerülnek legyártásra, így biztosan nem kell azokat hamar cserélni, ha valamilyen külső fizikai hatás érné őket.

Természetesen az ipari takarítógépek nemcsak az ipari területeken használatosak, hanem középületekben is.

Ha Ön is szeretne a munkaterületén makulátlan tisztaságot varázsolni, fedezze fel ipari takarítógépeink választékát! A kínálatunkban megtalálható típusok korszerű, megbízható modellek, amelyekkel rövid idő alatt tisztaságot biztosíthat bármilyen körülmények között. Ha a vásárlás előtt további információkat szeretne megtudni termékeinkről, vagy tanácsot kérne azzal kapcsolatban, hogy szerintünk melyik ipari takarítógép lenne az ideális választás Önnek, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!


Hatékony takarítás? Döntsön a korszerű takarítógépek mellett!

A takarítás régebben sokkal megerőltetőbb feladat volt, mint napjainkban. Ma már szinte minden gépesítve van, és az egyre fejlettebb eszközöknek köszönhetően szinte egyáltalán nincs is szükség a saját erőnkre ahhoz, hogy minden ragyogó és makulátlanul tiszta lehessen, mintha csak új lenne. A sikálás, portalanítás, mosás, felmosás, dörzsölés, seprés már mind a takarítógépek dolga.

Az igazán komoly feladatokra elég egy takarítógépet elindítani, és nem jelent akadályt az átlagosnál nagyobb alapterületű helyek kitakarítása sem. A takarítógépeket tehát elsősorban nem otthoni használatra fejlesztették ki, hanem olyan helyekre, ahol sok ember megfordul. Irodák, csarnokok, üzletek, fitness termek, iskolák gyors, hatékony és tökéletes kitakarítására találták ki őket. Persze miért ne lehetne  takarítógéppel takarítani egy lakást, vagy házat? Ha van értelme, egy-egy nagytakarítás alkalmával, makacsabb szennyeződés eltávolításához nyugodtan segítségül lehet hívni egy profi berendezést is.

A takarítógépek hagyományos típusai elsősorban felülettisztításra képesek, ez azt jelenti, hogy a padlókon, falakon, ablakokon és egyéb felületeken megtapadó koszt lehet velük egyszerűen és gyorsan eltávolítani. Az egyszerűbb, kézi eszközökkel ez fárasztóbb és időigényesebb lenne, ráadásul nincs is rá mindenhol idő. Egyes helyeken, ahol sok ember megfordul, a port, a sarat, a vizet napi szinten kell takarítani, és ezt csakis nagy teljesítményű takarítógépekkel lehet megvalósítani. Ha nem szeretné, hogy az egész nap a takarításról szóljon, illetve nem akarja zavarni a vásárlókat, alkalmazottakat, látogatókat a takarítással, válasszon a célnak megfelelő eszközöket, berendezéseket!

Forduljon bizalommal webáruházunkhoz, ahol széles választékát találja a legmodernebb takarítógépeknek! Ha hatékony takarítógépeket vásárolna, válassza a TSM, Duplex, Comac vagy a Lindhaus márkák modelljeit! Keressen fel minket megadott elérhetőségeinken bővebb tájékoztatásért!


Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

Telefon: +3620/232-21-36
E-mail: info@ilcontatto.hu
Elérhetőségek
Oldal tetejére