Kedves Partnereink!

 

 

Az Allegrini kézfertőtlenítő gélek továbbra is szerepelnek kínálatunkban. A termék beszállítása bár folyamatos, hosszabb szállítási időkkel kell számolni, így esetleges igényét jelezze mielőbb. Az oldalon és katalógusokban feltüntetett árak a kialakult helyzet miatt (folyamatos árváltozások és árfolyamváltozások) indiktívak, rendelés előtt érdeklődjön!

A kézfertőtlenítő gél iránti növekvő igényeknek megfelelően, a nemzetközi veszélyhelyzet ezen szakaszában az Allegrini fokozta a Primagel Plus gyártását, hogy megfeleljen a megnövekedett igénynek. A sajnálatosan kialakult olaszországi helyzet miatt az Allegrini gyártói kapacitása meghaladja a bejövő igényeket, így az olasz kórházak prioritást élveznek a külföldi partnereikkel szemben. Természetesen a rendeléseket teljesítik, de hosszabb szállítási határidővel kell kalkulálni, az eddigi megszokottnál, illetve ezért csak tájékoztató jelleggel tudunk információval szolgálni a megrendelésük várható beérkezéséről. Az ebből adódó kellemetlenségekért ezúton is elnézésüket kérjük, kérjük legyenek türelemmel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseiket teljesítsük!

A már leadott megrendelések beérkezése számításaink szerint áprilisban megtörténik, az új rendelések beérkezésére vonatkozóan a rendelésük előtt kérjenek információt.

 

Tekintse meg termék adatlapját! Töltse le a katalógust! Töltse le az árlistát!

 

ALKOHOLOS KÉZTISZTÍTÓSZER ÖBLÍTÉS NÉLKÜL

 

A megnövekedett alapanyagigény olyan mértékű, hogy bizonyos biocid hatóanyagokból hiány lépett fel. Természetesen az Allegrini vegyészei mindent megtettek ennek kiküszöbölése érdekében és kifejlesztettek egy új gélt, amelyben más típusú alkoholt használnak.

Ezt a terméket a megnövekedett igények, valamint egyes alapanyagok hiánya miatt fejlesztették ki, gyártása a visszavonásig történik.

A termék magas alkohol tartalmának köszönhetően használata biztonságos, magas fokú higiéniát biztosít, de  olyan helyeken nem alkalmazható, ahol fertőtlenítő hatás előírt.

A  termék az Allegrini For Hands Hand Wash alkoholos kéz higienizáló gél, ami egy gyors hatású kézhigenizáló gél, magas alkoholtartalommal és rendkívül magas hatásfokkal.

  • Több mint 60% alkoholt tartalmaz
  • Víz nélkül használható
  • Gyorsan megszárad, így keze friss és puha marad

A FOR HANDS HAND WASH higenizáló gél gyártását megkezdték, amelyből az 1 literes kiszerelés a gyártó előrejelzése szerint április közepétől.

Az új termék korlátozott mennyiségben lesz elérhető, visszavonásig.


 

Tekintse meg a For Hands termékadatlapját! Töltse le a For Hands katalógusát!

 

 

ALKOHOLOS KÉZTISZTÍTÓSZER ADAGOLÓRENDSZER

A kézfertőtlenítő gélek adagolásához szükséges szenzoros és pumpás adagolók ( MARPLAST ) előreláthatóan április közepe-vége. Az adagolók megrendeléséről a megnövekedett igények miatt időben gondoskodjanak!

Az adagoló állványok szállítása folyamatos, saját készletből tudjuk biztosítani.

 

Tekintse meg a szenzoros adagoló és az állvány adatlapját!

 

 

ÉRDEKLŐDJÖN A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEKRŐL!

A szállítási feltételek függnek a jelenleg kialakult helyzettől!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

*áraink nettó átadási árak és visszavonásig érvényesek! A változtatás jogát fenntartjuk!

 Ez az e-mail cím egy nyilvánosan elérhető marketing-adatbázisból származik, és felépítése alapján nem természetes személyhez kötődik. Az ilyen címekre küldött elektronikus
hirdetések a 2009. január 1-jével módosított 2001.évi CVIII. törvény és a hozzájuk a Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint az Adatvédelmi Biztos Hivatala
által közreadott állásfoglalások szerint megengedettek. Az esetleges tévedésekért szíves elnézésüket kérjük!
Az új adatvédelmi nyilatkozatunka
t ITT
tekintheti meg, amely 2018. 05. 25-én esedékes GDPR változások szerint módosult.
Cégünk hírlevélküldő alkalmazása
csak az e-mail címét tárolja és azt harmadik félnek nem adja át!
Amennyiben nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni: 
Leiratkozás