Kedves Partnerünk!

 

 

Tekintse meg a STEROXY szárazspray technológiával működő gépünket!

 

Ez egy olyan gép, amivel a megelőző és záró fertőtlenítést lehet könnyen elvégezni. A gép a maga nemében egyedülálló, hiszen itt a szer részecske mérete 0,5 - 1 micron. Összehasonlításképpen, a cigarettafüst kb. 0,3 micron. Az ilyen kis részecske lehetővé teszi, hogy mindenhova eljusson a szer, még a legapróbb résbe is bejut és a falakon nem csapódik le, mert ennek gyakorlatilag nincsen nedvességtartalma.

Más hasonló gépek, 8-15 micronnal dolgoznak, amihez sokkal nagyobb vegyszerfelhasználás szükséges.


 

RENDKÍVÜL TAKARÉKOS SZERHASZNÁLAT!

 

Ezáltal a gépet rendkívül takarékosnak mondhatjuk. Kínálatunkban egy speciális légtér-fertőtlenítőszer is megtalálható, amely  baktericid, funghicid és virucid hatásra engedéllyel rendlkezik.

A felhasználási mennyiség1000m3 területre 0,6 - 0,9 liter.

lehetőség a takarítással foglalkozó cégeknek új technológia kialakítására és új piacok megszerzésére. Nagyobb felhasználóknak megtérülő beruházás.


 

 

PROFESSZIONÁLIS RENDSZER NAGY KITERJEDÉSŰ HELYISÉGEK
FERTŐTLENÍTÉSÉRE ÉS ROVARÍTRÁSÁRA

 

A termék adatlapja A termék bemutató videója A termék katalógusa

 

 

MEGELŐZŐ ÉS ZÁRÓ FERTŐTLENÍTÉSHEZ!

 

 

Felhasználási területek:

NYILVÁNOS SZEKTOR:  Konditermek, sport- és mozgásközpontok, Uszodák (különösképpen zuhanyzók és öltözők), Wellness központok, Bölcsődék, Óvodák, Iskolák, Kempingek, lakókocsik, bungallók,Színházak, mozitermek, stb.

IPARI SZEKTOR: Tömegközlekedési eszközök (busz,vonat, repülőgép), Nyersanyag raktározó és/vagy feldolgozó mezőgazdasági- és élelmiszeripari vállalatok ,Különféle helyiségek, ahol állatok tartózkodnak (tenyészet, menhely), Élőállat- illetve élelmiszer szállító eszközök (kamionok, teherautók), gyárak, stb.

ORVOSI SZEKTOR: Műtők, Kórházi fekvőbeteg osztály, Fogászati rendelők, Magán- illetve állami szakorvosi rendelők, Különféle közösségek, idősek otthona, gyógyintézetek, stb.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen bennünket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

  Ez az e-mail cím egy nyilvánosan elérhető marketing-adatbázisból származik, és felépítése alapján nem természetes személyhez kötődik. Az ilyen címekre
küldött elektronikus hirdetések a 2009. január 1-jével módosított 2001.évi CVIII. törvény és a hozzájuk a Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint az
Adatvédelmi Biztos Hivatala által közreadott állásfoglalások szerint megengedettek. Az esetleges tévedésekért szíves elnézésüket kérjük!
Az új adatvédelmi nyilatkozatunkat ITT tekintheti meg, amely 2018. 05. 25-én esedékes GDPR változások szerint módosult.
Cégünk hírlevélküldő alkalmazása csak az e-mail címét tárolja és azt harmadik félnek nem adja át!
Amennyiben nem kíván több hasonló tartalmú levelet kapni: 
Leiratkozás